Innledning

Å kjøpe/selge nikotin over disk i norske butikker er ulovlig pr. i dag - men det er derimot lov å kjøpe nikotin til eget bruk fra utlandet.

Nikotinhotell

Du bestiller en flaske med nikotin på 250 ml og får den levert hjem til deg. Du kan da enten blande i nikotin i juicen selv - eller du kan sende flasken med nikotin til oss (vi dekker frakten) og la oss oppbevare flasken helt gratis for deg på vårt nikotinhotell. Vi kan da levere ferdigblandet juice med nikotin til deg over hele Norge. Vi har gratis frakt på alle bestillinger i nettbutikken. Flasken med nikotin lagres trygt i et kjølerom hos oss med ditt navn på og vi blander den i juicen hver gang du handler med oss - hvis du ønsker det. Hvis du velger å benytte deg av vårt nikotinhotell kan du få ferdigblandet juice med den konsentratstyrken du ønsker og vi selger ferdig juice i flasker på 60 ml og oppover. Når flasken med nikotin begynner å bli tom vil vi kontakte deg og gi beskjed om at du må bestille en ny flaske.

Jeg vil handle juice på nettet

For nettbutikk-kunder sender vi deg en ferdigutfylt blankett som dekker frakten fra deg til vårt lager i Molde helt uten kostnad for deg. Flasken med nikotin er på 250 ml med konsentratstyrke 7.2%. En slik flaske med nikotin utblandet i ferdige flasker med juice holder eksempelvis til 5 liter juice med en nikotinstyrke på 3 mg - eller 2.5 liter juice med en nikotinstyrke på 6 mg.

Jeg handler nikotin selv

Vi anbefaler cig-eliquid.co.uk

Dette er en engelsk leverandør av høykvalitets nikotin USP grad organisk nikotin som vi har brukt i en årrekke og som er 100% trygg å bruke. Han ble sperret ute fra PayPal. Så send han mail og gi beskjed om hva du vil handle. Du kan betale med nettbank.

Det står av og til at han har stengt. Men du kan handle juice ved å kontakte han på mail.