Innledning

Å kjøpe/selge nikotin over disk i norske butikker er ulovlig pr. i dag - men det er derimot lov å kjøpe nikotin til eget bruk fra utlandet.

Nikotinhotell

Kontakt oss for løsning: http://m.me/Skoddejuice

Ved å benytte vår løsning med nikotinhotell kan du få ferdigblandet juice med nikotin levert hjem til deg i postkassen. Vi har gratis frakt på alle bestillinger i nettbutikken. Flasken med nikotin lagres trygt i et kjølerom hos oss med ditt navn på og vi blander den i juicen hver gang du handler med oss - hvis du ønsker det. Hvis du velger å benytte deg av vårt nikotinhotell kan du få ferdigblandet juice med den konsentratstyrken du ønsker og vi selger ferdig juice i flasker på 60 ml og større. Når flasken med nikotin begynner å bli tom vil vi kontakte deg og gi beskjed om at du må bestille en ny flaske.

Jeg vil benytte nikotin jeg allerede har

For nettbutikk-kunder sender vi deg en ferdigutfylt blankett som dekker frakten fra deg til vårt lager i Molde helt uten kostnad for deg. Flasken med nikotin er på 250 ml med konsentratstyrke 7.2%. En slik flaske med nikotin utblandet i ferdige flasker med juice holder eksempelvis til 5 liter juice med en nikotinstyrke på 3 mg - eller 2.5 liter juice med en nikotinstyrke på 6 mg.